Bij ons kunt u samen met uw buren profiteren van onze buren-korting. De buren-korting is een korting op de zonnepanelen die wij geven als twee of meerdere naast elkaar gelegen buren, besluiten om de zonnepanelen door ons te laten installeren! Dus hebben u en uw naaste buren interesse in zonnepanelen, dan kan het in uw voordeel werken om gezamenlijk de zonnepanelen te laten plaatsen.

Sla de armen in één en doe vrijblijvend een aanvraag voor zonnepanelen met buren-korting.

Buren-korting nu aanvragen:
  * zijn verplicht om in te vullen


  Intakegesprek

  Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. We komen persoonlijk langs om samen met u naar de beste oplossingen voor uw woning te kijken. Daarnaast bespreken tijdens het intakegesprek het huidige gebruik, uw wensen, budget en de hellingshoek van het dak. Zo zijn u en uw buur/buren verzekerd van de best passende oplossing passend bij die bewoners en de woning. U en uw buur/buren ontvangen binnen twee weken de vrijblijvende offerte inclusief de buren-korting, volledig voorzien van een opbrengstdocument met daarin de investering, gemiddelde opbrengst over 25 jaar en de terugverdientijd.

  zonnepanelen korting
  Hier ziet u een mooi voorbeeld van een afgeronde zonnepanelen installatie op een twee-onder-één-kapwoning!

  Voorgaande installaties met buren-korting

  Een selectie van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze buren-korting.

  Zonnepanelen-installatie-maart-Veenstra-Lolkema-Hurdegaryp

  Afbeelding 1 van 3

  Voorwaarden buren-korting

  Om te kunnen profiteren van de buren-korting maken we samen u en met uw buren een afspraak voor het intake gesprek op één dezelfde dag. De installatie van de panelen dient op één dezelfde dag te worden gepland. Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbieding. Tenzij anders vermeld is de aanbieding geldig t/m 31-12-2020