Skip to content

Baas over je eigen energie

Zelfvoorzienend zijn. Sla overdag je eigen zonne-energie op en voorzie jouw woning ‘s avonds of op bewolkte dagen van stroom.

Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Thuisbatterij

Sla je overtollige zonne-energie op in jouw eigen thuisbatterij. Hierdoor gaat er overdag geen stroom verloren en kun je ’s avonds optimaal gebruik maken van je eigen energie. Hierdoor ben je steeds minder afhankelijk van je energieleverancier en bespaar je vele euro’s. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een thuisbatterij.

Voordelen van een thuisbatterij:

  • Verhoogt het rendement van je zonnepanelen
  • Maak optimaal gebruik van je eigen zonne-energie
  • Je bent minder afhankelijk van het net
  • Bespaar veel geld in combinatie met een dynamisch energiecontract

SolarEdge thuisbatterij

In de veranderende wetgeving van in- en verkoop van stroom wordt het steeds interessanter om zelf stroom op te wekken, dit op te slaan voor eigen verbruik en hierdoor minder afhankelijk te zijn van het net. Een thuisbatterij is dé oplossing hiervoor. Overtollige stroom van je zonnepanelen wordt overdag opgeslagen in de batterij en kun je ’s avonds gebruiken wanneer je bijvoorbeeld je favoriete serie zit te kijken. De batterij van SolarEdge staat in directe verbinding met de SolarEdge omvormer. Alle overtollige energie stuurt de omvormer door naar de batterij. Het gehele systeem werkt automatisch en kun je volledig naar eigen wens instellen.

Back To Top