Skip to content
"Alle collega's zijn inmiddels vrienden van mij geworden. We hebben tijdens het werk veel voor elkaar over. Hierdoor ga je altijd met veel plezier naar het werk, omdat het eigenlijk niet als werken voelt. Het is meer een hobby maar dan op een hele professionele manier!"
"Alle collega's zijn inmiddels vrienden van mij geworden. We hebben tijdens het werk veel voor elkaar over. Hierdoor ga je altijd met veel plezier naar het werk, omdat het eigenlijk niet als werken voelt. Het is meer een hobby maar dan op een hele professionele manier!"

Team DEVI

Inmiddels bestaat ons team uit tien enthousiaste en ervaren medewerkers. Acht van de tien collega’s wonen in Buitenpost en de overige twee jongens wonen in Eastermar en Burgum. Ons team bestaat uit mensen met veel verschillende vooropleidingen en achtergronden. Zo is er een collega die bioloog/chemicus is en is iemand personal trainer. Vrijwel iedereen heeft zich in de afgelopen jaren laten omscholen tot installateur. We vinden met zijn allen namelijk een ding heel erg leuk om te doen: iets met je eigen handen maken. De waardering die we krijgen van klanten geeft een fantastisch gevoel. Daarnaast hebben we met zijn allen één doel, namelijk mensen eerlijk advies geven en ze helpen met de energietransitie.

Relatie opbouwen

Wij hebben veel werk in de regio van Buitenpost en omstreken. Hierdoor komen we vaak bij bekenden over de vloer waardoor er een leuke informele relatie ontstaat. We willen namelijk graag een relatie met je opbouwen, omdat wij graag jouw vaste duurzame installateur willen worden. De ontwikkelingen binnen de energietransitie gaan in een razend tempo. We krijgen dan ook vaak de vraag vanuit onze klanten wat verstandig is te doen. We hebben veel kennis op het gebied van verduurzamen die we graag met je willen delen. Je kunt bij ons terecht voor elke vraag. We helpen je graag verder.

Neem contact op

Balans tussen werk & privé

Wij vinden zowel werk als het leven naast werk waardevol. Onze filosofie: Des te meer tijd je hebt voor je privéleven des te beter je presteert op je werk. Je hebt meer tijd voor je kinderen, kunt meer tijd besteden aan sporten en je komt beter tot rust. Dit alles tezamen leidt tot een productief, enthousiast en energiek team. Dit hebben we gecreëerd door onder andere heel goed met elkaar samen te werken. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed op elkaar afgesteld en hoeven we elkaar niets meer te vertellen tijdens een installatie. Daarnaast heeft iedereen binnen het bedrijf zijn eigen taken die het beste bij diegene passen.

Maak kennis met ons:

Roel Hamminga
Marco Ray
Jelmer Beerda
Coen de Jong
Hessel van der Wal
Bas Visser
Ruben Sijtsma
Martijn Piekstra
Hendrik Land
Jille van der Wal
Back To Top