Zonnepanelen met korting, vraag de buren-korting aan!

Bij ons kunt u samen met uw buren profiteren van onze buren-korting. De buren-korting is een korting op de zonnepanelen die wij geven als twee of meerdere naast elkaar gelegen buren, besluiten om de zonnepanelen door ons te laten installeren! Dus hebben u en uw naaste buren interesse in zonnepanelen, dan kan het in uw voordeel werken om gezamenlijk de zonnepanelen te laten plaatsen. Sla samen met de buren de armen in één en doe vrijblijvend een aanvraag voor zonnepanelen met buren-korting!

Intakegesprek buren-korting

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. We komen persoonlijk langs om samen met u naar de beste oplossingen voor uw woning te kijken. Daarnaast bespreken tijdens het intakegesprek het huidige gebruik, uw wensen, budget en de hellingshoek van het dak. Zo zijn u en uw buur/buren verzekerd van de best passende oplossing passend bij die bewoners en de woning. U en uw buur/buren ontvangen binnen twee weken de vrijblijvende offerte inclusief de buren-korting, volledig voorzien van een opbrengstdocument met daarin de investering, gemiddelde opbrengst over 25 jaar en de terugverdientijd.

zonnepanelen korting

Voorwaarden buren-korting

Om te kunnen profiteren van de buren-korting maken we samen u en met uw buren een afspraak voor het intake gesprek op één dezelfde dag. En ook de installatie van de panelen dient op één dezelfde dag te worden gepland. Door de installaties op één dezelfde dag te plannen kunnen wij u een mooie korting aanbieden op uw zonnepanelen installatie.

Vraag uw zonnepanelen aan met buren-korting via het onderstaande formulier

 
    * zijn verplicht om in te vullen

    Voordelen van DEVI advies: