Woon je in of nabij Buitenpost dan heb je onze bedrijfswagen met zonnepanelen vast al eens voorbij zien rijden! DEVI B.V. is nog een relatief jong bedrijf, opgericht in 2018 door Jelmer Beerda en Hessel van der Wal met als doel om de aanstaande energietransitie toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we door het geven van vrijblijvend energie advies aan de hand van uw wensen, de mogelijkheden en uw budget.  Daarnaast hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd op gebied van duurzame energie en kunnen we met trots zeggen: Wij zijn gecertificeerde installateurs!

Buitenposters kiezen voor zonnepanelen van DEVI!

Zowel particulieren als bedrijven uit Buitenpost en omgeving weten ons steeds vaker te vinden! Inmiddels hebben we van de honderden zonnepanelen installaties een groot deel in Buitenpost mogen realiseren! Toch fijn dat onze dorpsgenoten zo achter ons staan en dat we worden beloond door ons harde werken. Want veel opdrachten krijgen we binnen via bestaande klanten en via mond tot mond reclame. Nog even en je ziet op elk dak in Buitenpost zonnepanelen van DEVI!

 

Verduurzamen blijft onze specialiteit!

Wat uw wensen ook zijn wij zoeken altijd naar een oplossing die past bij uw situatie. Om goed advies en kwaliteit te waarborgen zijn wij ons steeds verder gaan specialiseren op het gebied van duurzame energie.

Bij energie besparing komt meer kijken dan alleen het installeren van zonnepanelen. Wij kunnen namelijk een volledige energiescan maken van uw woning of pand waarbij we ook kijken naar isolatie mogelijkheden zoals de vloer (kruipruimte), spouwmuren, dak en de beglazing van de woning/pand. Daarnaast valt er ook direct resultaat te behalen door het vervangen van bijvoorbeeld oude apparaten (koelkast, diepvries en tv) en de huidige verlichting te vervangen voor LED-verlichting. Bekijk ook onze 5 tips om zelf aan de slag te gaan met besparen.

Naast het advies kunnen we ook een volledige energiescan aan bieden en zijn we gecertificeerde installateurs die op de hoogte zijn van de meest recente technieken en regelingen. Dit biedt ons de mogelijkheid om u op gebied van zonne-energie volledige te ontzorgen!

Vrijblijvende offerte & advies aan huis

Wilt u weten of u uw woning beter kunt isoleren, zonnepanelen laten installeren of bent u benieuwd naar de meeste duurzame oplossingen voor uw woning of pand. Iedere situatie is ander en daarom komen wij bij u thuis of op locatie voor een intakegesprek met inspectie. Zo bent u verzekerd van de best passende oplossing aangepast aan uw woonwensen.

Tijdens het intakegesprek houden we o.a. rekening met: uw budget, de huidige situatie en uw wensen en toekomst verwachting. Voor de installatie van zonnepanelen houden we ook nog rekening met de oriëntatie van het dak en de hellingshoek en daarmee de geschatte opbrengst van de installatie. De vrijblijvende offerte ontvangt u binnen een week, voorzien van een opbrengstdocument met daarin de investering, gemiddelde opbrengst over 25 jaar en de terugverdientijd.

Doordat DEVI een erkend zonnestroominstallatie bedrijf is en wij uitsluitend met materiaal van uitstekende kwaliteit werken, bent u als klant verzekerd van een veilige- en goed werkende PV-installatie!

Subsidie & leningen in Buitenpost

De beschikbare subsidies en leningen verschillen per gemeente. Wilt u weten of u met uw woning in aanmerking komt voor een subsidie of lening bij de gemeente Achtkarspelen. Dan kunt u dit heel gemakkelijk checken via de subsidiewijzer: https://www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer

DEVI B.V. Wattstraat 8, Buitenpost

DEVI B.V. is klein gestart met een kantoorruimte in het KEI Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (oude Rabobank kantoor). Een prachtige starterslocatie in het centrum van Buitenpost waar meerdere bedrijven en lokale ondernemers gevestigd zitten. Voor de opslag huurden we al enige tijd een loods van Bouwbedrijf Tamminga, begin 2020 kregen we de kans om ook de kantoorruimtes en bijgebouwen over te nemen! Een kans die we niet konden laten lopen en we zijn dan ook ontzettend blij met onze nieuwe locatie op het industrieterrein De Zwadde aan de Wattstraat 8 te Buitenpost.

Wilt u ons graag een bezoekje brengen? U bent van harte welkom, maar maak wel even een afspraak!

Voordelen van DEVI advies: