VAN “OUDE BEKENDE” TOT “COLLEGA ONDERNEMER

De samenwerking tussen DEVI en Kingma’s Bouwbedrijf is tot stand gekomen doordat Hessel en Jaco eigenaar van Kingma’s Bouwbedrijf elkaar nog kennen van “way back”, uit de tijd toen Hessel nog studeerde in Groningen. Hier kruisten hun paden en ze hebben altijd contact gehouden.

Toen Hessel en Jelmer hun bedrijf begonnen was het natuurlijk een één-tweetje: DEVI en Kingma’s Bouwbedrijf konden elkaars kennis en expertise goed gebruiken! Door samen te werken en elkaar aan te raden bij klanten en connecties willen ze tot een maximaal resultaat komen. Daarnaast vinden beide partijen het heel belangrijk om met lokale bedrijven samen te werken.

Bij Hessel thuis in Buitenpost is inmiddels “fase 1” van een grote verbouwing achter de rug: het dak is gerenoveerd door Kingma’s Bouwbedrijf?, Renovadak leverde de nieuwe dakpannen en DEVI installeerde de 21 340Wp Ultra Black zonnepanelen met een SolarEdge omvormer. Teamwork! Hier houden we van.

“Fase 2” van de verbouwing van Hessel en Amarins volgt nog. Hou onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van dit mooie project!