Nieuws | Binnenste Buitenpost februari 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

In de laatste editie (februari) van de Binnenste Buitenpost staat een prachtig stuk over DEVI. Een mooie manier van promoten van ons bedrijf in de eigen woonomgeving. Piet Pettinga heeft hiervoor een duidelijk en informatief stuk geschreven over wat wij te bieden hebben als onderneming.

 

Binnenste Buitenpost artikel februari 2019

Sinds enige tijd hebben Jelmer Beerda en Hessel van der Wal het bedrijf “DEVI” opgericht met als doel om de aanstaande energietransitie toegankelijk te maken voor iedereen. In de nabije toekomst komt er veel op ons af als burgers en bedrijven op het gebied van duurzame energie. DEVI wil als gedegen organisatie consumenten en klein zakelijke klanten als het ware bij de hand nemen en hen voorlichten over de vele mogelijkheden welke er zijn op het gebied van verduurzaming van energiegebruik en met u persoonlijk te bekijken wat mogelijk is. Alles is natuurlijk aanvankelijk geheel vrijblijvend (no cure no pay). U krijgt een compleet rapport over uw woning en/of bedrijf over energieneutraal maken van uw pand, de voor- en nadelen worden op een rij gezet, waar te beginnen, uw investering en de terugverdientijd en vervolgens een implementatieplan opgemaakt en de volledige uitvoering wordt geregisseerd door DEVI.

 

Zonnepanelen leveren en installeren doet DEVI volledig zelf en er zijn reeds een hoop woningen, ook in Buitenpost, voorzien van zonnepanelen. U heeft er verder geen omkijken meer naar, aanvragen voor bijv. subsidies en vergunningen worden voor u gedaan, m.a.w. alles van A tot Z kunt u overlaten aan de deskundigen. U kunt bijvoorbeeld ook alleen geïnteresseerd zijn in zonnepanelen, een warmtepomp of pelletkachel en wilt weten of dit zowel praktisch als  financieel haalbaar is, DEVI brengt voor u in kaart wat de voor- en nadelen zijn en geven u kosteloos advies en kan voor de uitvoering zorgen. Tot op heden wisten we in Buitenpost niet dat er in ons dorp een bedrijf aanwezig is dat deskundig en betrouwbaar advies geven op alle energievraagstukken en het bovendien ook nog uitvoert, zowaar een verrijking en wat een gemak.

 

Deze editie van binnenbuitenpost lees je op: binnenbuitenpost.nl