Je bekijkt nu Nieuws | Artikel DEVI in actief online
Hessel van der Wal, Jille van der Wal en Jelmer Beerda van DEVI in Buitenpost voor onafhankelijk advies op maat. (Foto: Actief Media)

Nieuws | Artikel DEVI in actief online

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

DEVI geeft objectieve informatie over energiebesparing

Hessel van der Wal, Jille van der Wal en Jelmer Beerda van DEVI in Buitenpost voor onafhankelijk advies op maat. (Foto: Actief Media)
 
 
 
 
 

“Het levert vaak veel comfort op, maar wat de beste keuze is, verschilt per situatie”

BUITENPOST – DEVI in Buitenpost geeft onafhankelijk advies op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Dat doen ze voor zowel bedrijven als particulieren. “Het is een onderwerp waarover weinig objectieve informatie beschikbaar is. Bovendien moeten veel factoren worden meegewogen om tot goed advies te komen. Dat is de markt waar wij induiken”, zegt Hessel van der Wal, samen met Jelmer Beerda initiatiefnemer.

Ze begonnen in 2018. “We kenden elkaar vanuit de sportwereld en survivallen”, vertelt Hessel, hiervoor salesmanager bij een bedrijf dat energiecontracten levert. Jelmer is scheikundige en hield zich bezig met biologische gewasbescherming. “We merkten dat er in de maatschappij enorm veel vragen zijn over de energiemarkt. Bijna iedereen wil zijn steentje bijdragen”, zegt Jelmer. “Maar waar begin je? Wat is verstandig in jouw persoonlijke situatie? Er is behoefte aan niet-commerciële, onafhankelijke informatie. Die geven wij.”…

 

Lees het volledige artikel terug via: https://www.actiefonline.nl/nieuws/algemeen/39394/devi-geeft-objectieve-informatie-over-energiebesparing-