Het is alweer een hele tijd geleden dat er een update is geplaatst. Toch zijn we gewoon door gegaan met het installeren van zonnepanelen de afgelopen weken. Een korte samenvatting van de projecten sinds de laatste update volgt hieronder.

Zonnepanelen installatie in Zwaagwesteinde

In Zwaagwesteinde zijn er inmiddels bijna een maand geleden twee plaatsingen gedaan. Bij de eerste plaatsing ging het om 12 zonnepanelen die verdeeld zijn over 2 strings. Dit vanwege de dakkapel in het midden van het dak. Deze plaatsing zorgt voor 3660Wp per jaar.

Verderop in het dorp zijn er 14 panelen in landscape opstelling geplaatst. De panelen zijn hier netjes om het dakraam heen geïnstalleerd voor een zo’n strak en optimaal mogelijke positie. Deze familie gaat een opbrengst van 4270Wp per jaar tegemoet.

 

 

Zonnepanelen installatie in Buitenpost

Ook in Buitenpost zijn er wederom zonnepanelen geïnstalleerd. Bij deze woning zijn er 16 panelen in landscape opstelling geplaatst en die gaan voor een opbrengst van 4960Wp per jaar zorgen.

 

Zonnepanelen installatie in Hallum

Dat we inmiddels verder in de regio ook naamsbekendheid krijgen blijkt uit de plaatsing in Hallum. Bij deze familie hebben we 19 panelen geplaatst. Hiervan zijn er 12 in portrait opstelling en 7 in landscape. Dit om het dak optimaal te gebruiken. Samen gaat dit 5795Wp opleveren voor dit gezin.

Vorige week is de week afgesloten met een plaatsing in Buitenpost. Op het platte dak van deze woning zijn hier in totaal 32 panelen geïnstalleerd. Dit gaat zorgen voor een opbrengst van 9600Wp per jaar.

We gaan voor alle families duimen dat het net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar!

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen passend bij je eigen woonsituatie? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op het gebied van duurzame energie?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel 0612360754 of stuur ons een bericht via het contact formulier.

Voordelen van DEVI advies: