Het onstuimige weer van de afgelopen tijd zorgt er niet voor dat we stil zitten, in tegendeel zelfs! Zelfs het plaatsen van zonnepanelen gaat tussen de harde windstoten gewoon door. Hieronder een aantal projecten die de afgelopen weken zijn afgerond.

Zonnepanelen installatie in Eastermar

In Eastermar zijn er een paar weken geleden 18 zonnepanelen geplaatst met 9 optimizers. De optimizers zijn geplaatst om plaatselijke schaduwval niet in de weg te laten staan van een goede opbrengst. Deze installatie is verantwoordelijk voor een opbrengst van 5490Wp per jaar.

 

Zonnepanelen installatie in Buitenpost

Eind februari, toen de zon lekker scheen, hebben Sytze en Marjan ervoor gekozen om te verduurzamen. Op hun woning in Buitenpost hebben we een set van 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze panelen liggen in landscape opstelling en gaan zorgen voor een opbrengst van 3050Wp per jaar.

Ook vorige week zijn er weer zonnepanelen geplaatst in Buitenpost, deze keer bij de familie Vlot. Zij hebben 12 zonnepanelen door ons laten installeren die gezamenlijk een opbrengst opleveren van 3660Wp per jaar.

Het laatst opgeleverd project vorige week was ook in Buitenpost. Bij deze familie zijn er 12 zonnepanelen geplaatst met een SolarEdge omvormer en optimizers. Deze installatie levert ook 3660Wp per jaar op.

Voor alle gezinnen gaan we hard duimen dan het lente zonnetje snel te voorschijn komt en flink gaat schijnen!

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen passend bij je eigen woonsituatie? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op het gebied van duurzame energie?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel 0612360754 of stuur ons een bericht via het contact formulier.

Voordelen van DEVI advies: