Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een paar dagen oud en zo ook de eerste projecten. Hierbij een foto van het prachtige uitzicht tijdens de eerste opdracht van 2019. Een voordeel van het zelf installeren van de zonnepanelen bij onze klanten! 

De eerste plaatsing van het jaar was bij Familie van Loo in Buitenpost

Het ging hier om installatie op een monumentaal pand. Om deze reden was er een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van de zonnepanelen. Na het verschaffen van de nodige informatie aan de gemeente is de vergunning verleend. Zo kon de plaatsing als eerste van 2019 uitgevoerd worden. Er zijn totaal 14 full black zonnepanelen geplaatst. De panelen liggen op het platte dak van de woning en leveren een opbrengst op van 4340Wp.  

Verderop in Buitenpost is ook de tweede plaatsing afgerond. Deze familie heeft gekozen voor 12 full black zonnepanelen van Q-Cells op het schuine dak. De panelen zijn in landscape opstelling gemonteerd. Samen gaan ze zorgen voor een opbrengst van 3720Wp per jaar.

 

Zonnepanelen plaatsing in Groningen en Heerenveen

Bij Francisco en Djoeke in Groningen. Hier zijn 12 zonnepanelen in landscape opstelling geplaatst op het schuine dak. Deze installatie heeft een vermogen van 3720Wp.  

De tweede plaatsing was in Heerenveen bij de familie Schut. Hier zijn 20 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze panelen zijn op een licht hellend dak geplaatst met een plat dak constructie. Een installatie met een totaal vermogen van 6100Wp. Bij zowel de plaatsing in Groningen als in Heerenveen zijn de strakke all black panelen van Q-cells geplaatst.

 

Het plaatsen van zonnepanelen is populair in Buitenpost!

We merken dat steeds meer mensen uit eigen dorp ons weten te vinden, dit doet ons erg goed! Zo hebben we afgelopen week weer twee plaatsingen gedaan in Buitenpost. Allereerst bij de Familie Slofstra. Hier zijn 9 zonnepanelen geïnstalleerd op de schuur. Deze gaan samen zorgen voor een opbrengst van 2790Wp per jaar. Aan de andere kant van Buitenpost zijn er bij de familie van der Meulen 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze panelen zijn met plat dak constructie geplaatst op de bijkeuken/garage. Dit gaat deze familie een opbrengst van 3720Wp per jaar opleveren.

Vorige week was de wereld nog niet zo wit als vandaag maar ondanks het winterse weer zijn er weer de nodige zonnepanelen geplaatst in Buitenpost. Zo is vorige week een project afgerond met 30 zonnepanelen bij de familie Pilat. Hiervan zijn 18 panelen in portrait opstelling richting het oosten geplaatst en 12 richting het westen. Deze installatie heeft een vermogen van 9300Wp.

Bij Jan-Teye en Sjoukje is afgelopen maandag ook een mooi project afgerond. Hier zijn 16 zonnepanelen in portrait stand geïnstalleerd. Ondanks de aanwezigheid van dakramen is er voor een zo’n strak mogelijke opstelling gekozen. Deze panelen gaan zorgen voor een opbrengst van 4960Wp per jaar.

Bij beide families gaat het om Q-cells All black panelen.

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen passend bij je eigen woonsituatie? Of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op het gebied van duurzame energie?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel 0612360754 of stuur ons een bericht via het contact formulier.

Voordelen van DEVI advies: