DUURZAME ENERGIE VOOR IEDEREEN

DUURZAME ENERGIE VOOR IEDEREEN

Benieuwd naar wat de mogelijkheden met uw woning of pand zijn op het gebied van energie?
Devi is hét adres voor al uw vragen en wensen op gebied van energie, van energiecontract tot volledige energiescan.

Gecertificeerde installatie van zonnepanelen
No cure no pay, vrijblijvend advies

100% Onafhankelijk
Maatwerk aan de hand van uw situatie & wensen

icon_zonneenergie-01-01

Zonnepanelen

Gecertificeerde installatie met gedegen advies.

 

icon_energiescan-01-01

Energieadvies

Gericht en volledig rapport met oog op één oplossing.

 

icon_energiecontract-01

Energiecontract

Top 3 beste aanbiedingen van alle leveranciers en pakketten op basis van uw persoonlijke situatie.

icon_financieel-01

Financiering

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

 

Advies in winst met duurzame energieoplossingen

zonnepanelen_duurzame_energie_devi_buitenpost

Van advies tot installatie

Geïnteresseerd in zonnepanelen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Naast uw huidige verbruik kijken wij naar mogelijke verbeteringen en de toekomst om tot de beste installatie te komen. Aan de hand van software kunnen we direct de beste oplossing voor u in kaart brengen en bent u verzekerd van de beste prijs.

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld enkel een warmtepomp of pelletkachel voor uw woning of pand en wilt u weten of dit zowel praktisch als financieel haalbaar is? Wij brengen in kaart wat de voor- en nadelen zijn van de oplossing, uw investering en de terugverdientijd. Aan de hand van uw keuze maken we vervolgens een implementatieplan en zorgen wij voor de uitvoering.

IMG-20190130-WA0018

Compleet rapport om uw woning of pand
energie-neutraal te maken

Bent u geïnteresseerd in wat er allemaal mogelijk is met uw woning of pand en wilt u weten of het mogelijk is om volledig energieneutraal te zijn? Aan de hand van een compleet rapport brengen wij in kaart wat de voor- en nadelen zijn van de oplossingen, waar te beginnen, uw investering en de terugverdientijd. Aan de hand van uw keuze maken we vervolgens een implementatieplan en zorgen wij voor de volledige uitvoering.

Onafhankelijk vergelijk van alle
mogelijke energiepakketten op de markt

Altijd de garantie van het scherpste aanbod op de markt op basis van uw situatie. U krijgt een top 3 van best passende opties en regelen vervolgens alles van A tot Z.

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

U wilt graag iets doen aan uw energiekosten en daarmee bijdragen aan een beter milieu, maar uw budget is op dit moment niet toereikend? Wij bekijken samen met u alle mogelijkheden om te bepalen wat de beste oplossing is.

Over ons

DEVI is opgericht in 2018 door Jelmer Beerda en Hessel van der Wal met als doel om de aanstaande energietransitie toegankelijk te maken voor iedereen. Ons uitgangspunt is vooral mensen op een eerlijke en onafhankelijke manier te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van duurzame energie.

 

Missie:

Ambitieuze jonge ondernemers die middels een gedegen organisatie consumenten en kleinzakelijke klanten bij de hand willen nemen in de energietransitie. Verduurzaming van energiegebruik implementeren op een dusdanige manier dat dit rendabel en goed financieel haalbaar is om op deze manier maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Goed informeren en adviseren op basis van de behoeften van de klant is essentieel voor ons om een ideale samenwerking te creëren tussen klanten en de organisatie. Onafhankelijkheid d.m.v. partnerships in uitvoering van energiebesparende maatregelen is het belangrijkste uitgangspunt in goed advies. Maatwerk leveren in elke situatie om optimaal succes te realiseren bij elk project dient het doel te zijn voor zowel medewerker als klant.

Visie:

Een landelijke organisatie te zijn die door heel Nederland klanten succesvol kan helpen met energievraagstukken in de aanstaande energietransitie. Uniek te zijn door in alles te voorzien op het gebied van energiegebruik en -kosten en onafhankelijkheid en maatwerk hoog in het vaandel te houden.

Strategie:

De kernstrategie is een ontwikkeling van optimale bedrijfsvoering en -processen om zo de klant centraal te stellen (maatwerk in elke oplossing leveren) en elke duurzame maatregel zo financieel interessant mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over duurzame energie en de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand?