Geïnteresseerd in zonnepanelen (PV-systeem), maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste keuze.

Vrijblijvende offerte en advies

Doordat wij de situatie persoonlijk bij uw thuis bekijken en aan de keukentafel uw wensen en eventuele vragen doornemen, bent u verzekerd van de best passende oplossing. Tijdens een intakegesprek houden we rekening met uw situatie, oriëntatie van het dak, hellingshoek en daarmee de geschatte opbrengst van de installatie. Een vrijblijvende offerte ontvangt u dan al binnen een week, voorzien van een opbrengstdocument met daarin de investering, gemiddelde opbrengst over 25 jaar en de terugverdientijd.

Leveringstijd zonnepanelen

Na akkoord spreken we een datum af voor de installatie en is het PV-systeem in de meeste gevallen op de dag van installatie al operatief. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken regelen wij de aanmelding bij de netbeheerder voor u. Door slim inkoopbeleid en lage overheadkosten kunnen wij de prijs voor u als klant laag houden. De terugverdientijd voor de meeste PV-systemen is bij ons dan ook vaak al korter dan 5 jaar.

Installatie door een erkend installateur

Om als erkend zonnestroom installateur in aanmerking te komen moet men binnen het bedrijf in het bezit zijn van de drie vakdiscipline certificaten namelijk: ontwerp zonnestroomsystemen, bouwkundige montage en installatie zonnepanelen. Doordat DEVI een erkend zonnestroominstallatie bedrijf is en wij uitsluitend met materiaal van uitstekende kwaliteit werken, bent u als klant verzekerd van een veilige- en goed werkende PV-installatie.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op!

 

    Voor het sneller kunnen verwerken van uw aanvraag, vragen we alvast onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen:
    * deze velden zijn verplicht om in te vullen