Een enkelvoudige oplossing

Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor een warmtepomp of dat een pelletkachel een betere uitkomst is om toch zuiniger met aardgas om te gaan? Bij de toepassing van een warmtepomp is het van belang dat de woning goed geïsoleerd is en bij voorkeur is voorzien van vloerverwarming. Ook de vraag of zonnepanelen uit kunnen en of de woning wel geschikt is passeert vaak de revue. Graag helpen wij u door bij u thuis in kaart te brengen of uw wensen realiseerbaar zijn en bovendien financieel rendabel.

Specifieke duurzame en energiebesparende maatregelen in uw woning

Het volledig energieneutraal maken van een woning is, afhankelijk van het bouwjaar van het pand, vaak een grote operatie dat de nodige kosten met zich meebrengt. Voor veel woningbezitters zal dit in kleinere stappen plaats vinden, en een geleidelijk proces zijn waarbij stap voor stap naar een steeds energiezuiniger huis wordt gewerkt, uit milieuverantwoord en/of kostenbesparend oogpunt.

Voorbeelden hiervan zijn het aanschaffen van een warmtepomp, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, een pelletkachel en/of zonnepanelen. Voor veel woningbezitters is het lastig in te schatten wat de voor- en nadelen zijn van de installatie bij uw woning. Bij al deze oplossingen bieden wij graag adequaat advies en helpen vervolgens bij de realisatie.

 

 

Kan het allemaal wel uit?

Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om energiebesparende maatregelen middels leningen en subsidies toegankelijk te maken voor een groter publiek aan woningeigenaren, maar dat uw investering zichzelf terugverdient op korte termijn is misschien wel net zo belangrijk. Voldoende verbeteringen heeft men binnen een periode van een 0,5 tot 5 jaar uit, te denken aan zonnepanelen, isolatie of bijvoorbeeld elektronische apparatuur. Met elke aangeboden oplossing brengen wij de voor- en nadelen, praktische invloed, kosten, baten en daarmee terugverdientijd in kaart. Zo weet u altijd precies wat u mag verwachten van de verschillende mogelijkheden.

IMG-20190130-WA0018

Onze service

Wij bieden een specifieke energiescan aan voor elk energievraagstuk en brengen in kaart wat de voor- en nadelen zijn van de oplossing, uw investering en de terugverdientijd. Aan de hand van uw keuze maken we vervolgens een implementatieplan en gaan we op zoek naar de meest geschikte uitvoerende partijen.

Wilt u meer informatie of maakt u liever een afspraak? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!

     * zijn verplicht om in te vullen