De kosten voor uw energierekening zijn dit jaar weer flink gestegen en men verwacht dat deze stijging structureel blijft aanhouden met oog op de toekomst. De beste manier om uw energierekening te verlagen is door uw woning/pand energiezuinig te maken, waardoor uw vraag naar stroom en gas daalt. Dit gaat echter meestal gepaard met een (forse) investering en is niet voor iedereen haalbaar of financieel interessant.
 

 

Kosteloos besparen

Om makkelijk en kosteloos te besparen op uw energiekosten kunnen wij ervoor te zorgen dat uw energiecontract optimaal is afgestemd op uw situatie en behoeften. Al snel kan men thuis minimaal €250 tot €300 per jaar besparen ongeacht de hoogte van uw energierekening. Betaalt u thuis maandelijks meer dan €200 of bent u een zakelijke gebruiker, dan kan de besparing nog veel verder oplopen.

 

Energiecontract Vergelijken

De goedkoopste energieleverancier bestaat per definitie niet, uitspraken als “wij zijn de goedkoopste” of “wij hebben de beste aanbieding” zijn dan ook pertinent niet waar. Alle overeenkomsten/aanbiedingen van energieleveranciers variëren in looptijd, voorwaarden, stroomprijzen, gasprijzen, vaste kosten en eenmalige welkomstbonussen of geschenken. De beste overeenkomst van de bijbehorende energieleverancier behoort

 

dan ook altijd afgestemd te zijn op uw situatie, wensen en behoeften, waardoor kans groot is dat deze zelfde overeenkomst niet de beste oplossing is voor bijvoorbeeld uw buurman. Inmiddels zijn er meer dan 40 energieleveranciers in Nederland met al gauw meer dan 10 verschillende soorten overeenkomsten per leverancier en dan zijn er nog collectieven, veilingen en ‘speciale’ aanbiedingen. De gemiddelde jaarafrekening dusdanig ingewikkeld opgesteld dat men lastig kan achterhalen welke kosten men waarvoor betaalt en waar men in een vergelijking tussen energiecontracten nu wel of geen rekening mee dient te houden.

Onze service

Met jarenlange ervaring in energieovereenkomsten op particuliere-, klein- en grootzakelijke markt ontzorgen wij u op het gebied van uw energierekening. Volledig onafhankelijk en basis van no cure no pay inventariseren wij uw situatie en wensen en gaan we vervolgens op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Door ervoor te zorgen dat we een besparing realiseren die veelal minimaal 4 tot 5 maal zo hoog is dan onze vergoeding en bent u verzekerd van een forse kostenbesparing ieder jaar in combinatie met een volledige service.

  • De beste aanbieding in uw situatie
  • Vast bedrag en maandelijks kosteloos opzegbaar
  • No cure no pay
  • Volledig onafhankelijk vergelijk tussen alle leveranciers en pakketten op de markt
  • Overstapbegeleiding
  • Volledige service bij vragen, klachten of onduidelijkheden tussen u en uw leverancier

Geïnteresseerd in deze service? Neem dan direct contact op!


    * zijn verplicht om in te vullen