Bespaar direct op uw energierekening met zonnepanelen!

Vraag vrijblijvend onze offerte aan en wij komen persoonlijk langs om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van zonnepanelen

Investeren

Met de aanschaf van zonnepanelen investeert u in de toekomst. Zonnepanelen gaan doorgaans minimaal 25 jaar mee en zorgen ervoor dat uw woning meer opbrengt.

Besparen

Wek zelf stroom op met zonnepanelen op het dak van uw woning, bedrijfspand, garage of schuur. Vaak heeft u de aanschafwaarde al binnen 7 jaar terug verdiend en kunt u daarna nog vele jaren profiteren van eigen bron.

Verduurzamen

Verklein de Co2 stempel en draag mee aan een beter milieu voor uzelf en de nieuwe generatie. Opwekken via zonnepanelen geeft weinig tot geen CO2-vervuiling, ook bij de productie is tegenwoordig zeer minimaal.

Ons team

Wij stellen ons graag kort aan u voor, van links naar rechts ziet u: Hessel, Jelmer en Jille. Wij zijn uw vast aanspreekpunt en tevens de installateurs die bij u langs komen op de dag van plaatsing. Als erkend zonnestroom installateur zijn we vakbekwaam en werken we uitsluitend met materiaal van uitstekende kwaliteit, zo bent u als klant verzekerd van een veilige- en goed werkende PV-installatie.

Fijn om te weten

Monitoring

Wij installeren de monitoring app. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in de zonnepanelen installatie.

Verzekering

Bij de meeste koophuizen wordt de installatie ingeschaald bij de opstalverzekering. Het is aan te raden om dit te controleren bij de verzekeringsmaatschappij.

Aanmelden netbeheerder

Het aanmelde van de installatie bij de netbeheerder regelen wij. U hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Klantenervaringen

Renger van der Veen
Renger van der Veen
18/08/2023
Professioneel en vakkundig, afspraken nagekomen, was helemaal top!👍
Marja Nauta
Marja Nauta
11/08/2023
18 zonnepanelen laten leggen door Devi. Ik ben zeer tevreden! Klantvriendelijk, professioneel en deskundig! Ook het telefonisch contact voor de installatie was top!
Gerrie Venema
Gerrie Venema
20/07/2023
Vandaag hebben 5 toppers mannen van Devi Buitenpost 22 zonnepanelen geplaatst en 12 oude panelen van het dak gehaald. Ook is de meterkast compleet gerestyled en extra groep\krachtstroom toegevoegd. Wat een resultaat! De mannen hebben veel verstand van zaken ( ook de Electra en uitleg van de Solar Edge app. We zijn meer dan heel blij met het resultaat en het fijne contact.
Stefan Luczycki
Stefan Luczycki
16/06/2023
Goede service, staan voor je klaar!
engelevisser
engelevisser
23/05/2023
14 zonnepanelen laten plaatsen door Devi zeer tevreden over de plaatsing en de werkzaamheden en zeer vriendelijk personeel.Een echte aanrader om zonnepanelen te laten plaatsen. Fokelina en Engele Visser in Dokkum.
Jeanet Dijksma
Jeanet Dijksma
19/04/2023
Fantastisch bedrijf, ontzettend aardige mannen die snel en zeer efficiënt te werk gaan, hulde! Een echte aanrader👌
Peter Boltjes
Peter Boltjes
02/04/2023
Zeer tevreden! Professioneel, deskundig, klantvriendelijk. In een gemoedelijke sfeer begeleiding, uitleg en advies gekregen met betrekking tot de verduurzaming middels zonnepanelen. Duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf. Razendsnelle en adequate uitvoering, door een deskundig team.
Sjouke Land
Sjouke Land
10/02/2023
Echte toppers, de mannen van DEVI !! Begint al met het eerste contact. Er wordt verder gekeken dan alleen maar een stel zonnepanelen. Complete verduurzaming van het huis wordt besproken en daarop wordt de installatie afgestemd. Het grote voordeel van DEVI is dat ze het gehele pakket in hun beheer hebben. Niet alleen de zonnepanelen monteren, kabel aanleg in- en buitenshuis maar ook de complete meterkast vernieuwd/omgebouwd !! Alles bij hun onder 1 dak => 1 aanspreekpunt. Daarnaast wordt er zeer kundig en netjes gewerkt. Een echte aanrader !!
J C
J C
07/02/2023
Vakmannen, deskundig en alles snel geregeld! Top!
jej laan
jej laan
20/01/2023
de heren van devi, hebben 20 zonnepanelen met optimizers en een solar edge omvormer geplaatst. dit is zeer vakkundig gedaan, en de platen liggen perfect op het dak. en dat voor een mooie prijs. ik ben zeer tevreden, en zal zeker reclame voor jullie maken.

Uitgelichte installaties

combinatie installatie
Zonnepanelen op verschillende daken
Bij het aanschaffen van zonnepanelen wordt er vaak voor gekozen om deze te plaatsen op het dak van de woning. Maar ook op golfplaten, dakpanplaten, bitumen en PVC daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook zonnepanelen plaatsen op een schuur, garage, uitbouw en/of overkapping.
Laadpaal installatie
Laadpaal installatie
Tegenwoordig zijn er steeds meer laadpalen beschikbaar. Toch is het thuis opladen vaak handiger en voordeliger. Overweeg je naast het plaatsen van zonnepanelen ook de overstap naar elektrisch rijden. Wij nemen dit graag mee in het adviesgesprek.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Overige diensten

Wist u dat wij naast het installeren van zonnepanelen ook  meterkasten vervangen, laadpalen installeren en extra informatie geven met betrekking tot het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.